• Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Om oss

Røyken Teatergruppe er en foreldredrevet teatergruppe.
Den ble etablert i 2004 av vår første leder Gunn J. Øvervold. Hun hadde en datter med en skuespillerdrøm i magen. Da de fikk vite at teatergrupper for barn/unge i nærhtene hadde 2 års venteliste, tok den ivrige moren skjeen i egne hender og startet sitt eget teater.

Siden den gang har gruppen vokst og vi har satt opp mange flotte forestillingerr.
Blant annet ”Dyrene i Hakkebakkeskogen”, ”Folk og Røvere i Kardemommeby”,  Trollmannen fra Oz”, "Jungelboken", "Den spanske flue" og "Skatten på Sjørøverøya".

Formålet med Røyken Teatergruppe er at barn og ungdom skal ha det gøy og få mulighet til å bruke sine kreative evner i samspill med andre. Det er barna som er i fokus og filosofien er at alle kan være med, uavhengig av tidligere erfaringer og ferdigheter. Det er derfor ingen audition og gruppen teller pr i dag 35 aktive medlemmer.

Vi tilbyr også i samarbeid med Buskerud Teater kurs i Barneteater.

Det er for tiden stor pågang for å bli med i gruppene våre, og vi foretar opptak av nye medlemmer normalt i desember hvert år.
Planen for 2017 er at vi skal ha 2 grupper - en for ungdomsskole elever og eldre samt en for de som går på barneskolen. Det er også planlagt 2 oppsetninger i 2017 - en på våren (mai) og en på høsten (okt/nov)

Instruktørene vi benytter oss leier vi inn gjennom våre gode samarbeidspartner Buskerud Teater.
Instruktører pr idag er Lene Johansen Kløvstad og Einar Breian.

Vi har det veldig gøy! Både barn og foreldre!
 
Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS